Katalogë të publikuar nga GKA

Realizmi Socialist Shqiptar
Viti i botimit: 2017
Formati: 24 x 28.5 cm
Faqe: 256
Vepra t kthyera
Kurator i ekspozits: Ylli Drishti
Viti i botimit: 2017
Formati: 24.5 x 29.5 cm
Faqe: 116
Zinni Veshi - Pr tej t figurshmes
Kurator i ekspozits: Krenar Zejno
Viti i botimit: 2017
Formati: 23 x 28 cm
Faqe: 120
Arben Golemi - Alteration
Kurator i ekspozits: Ylli Drishti
Viti i botimit: 2017
Formati: 27.5 x 23.5 cm
Faqe: 76
ZEF SHOSHI Vepra 1956 2014
Kurator i ekspozits: Esmeralda Dalipi, Ylli Drishti
Viti i botimit: 2017
Formati: 22 x 24 cm
Faqe: 107
ONUFRI XXII
Kurator i ekspozits: Fani Zguro
Viti i botimit: 2016
Formati: 21 x 29.7 cm
Faqe: 107 me ngjyra
ONUFRI XXI
Kurator i ekspozits: VestAndPage
Viti i botimit: 2016
Formati: 12.5 x 19.5 cm
Faqe: 194

VEPRA TE FONDIT TE GKA Shekulli XIV - XX
Drejtues projekti: Artan Shabani
Teksti i katalogut: Ylli Drishti
Viti i botimit: 2016
Formati: 21 x 29.7 cm
Faqe: 107 me ngjyra

ART DHE DIZAJNI I FILMIT SHQIPTAR - Vepra te przgjedhura nga Vitet e Kinostudios
Kurator i ekspozits: Thomas Logoreci
Drejtues projekti: Artan Shabani
Viti i botimit: 2016
Formati: 21 x 29.7 cm
Faqe: 143

ARTISTET SHQIPTARE TE SHEKULLIT TE 20-TE
Drejtues projekti: Artan Shabani
Tekstet e katalogut: Ylli Drishti
Viti i botimit: 2016
Formati: 19.5 x 19.5 cm
Faqe: 89
LUMTURI BLLOSHMI
Drejtues projekti: Artan Shabani
Realizuan katalogun: Ylli Drishti
Viti i botimit: 2016
Formati: 23.5 x 22.5 cm
Faqe: 85
REALIZMI SOCIALIST SHQIPTAR NE GKK
Drejtues projekti: Artan Shabani
As/kurator i ekspozits dhe kurator i katalogut: Suzana Varvarica Kuka
Viti i botimit: 2015
Formati: 29 x 16 cm
Faqe: 56
ARTUR GORISHTI
Drejtues projekti: Artan Shabani
Teksti kuratorial dhe biografia artistike: Ylli Drishti
Viti i botimit: 2015
Formati: 25 x 24.5 cm
Faqe: 108
RRUGETIM SHQIPTAR: KOLEKSION GKA DHE ARTISTE BASHKEKOHES
Drejtues projekti: Artan Shabani
Kurator: Suzana Varvarica Kuka
Viti i botimit: 2015
Formati: 26.5 x 25.5 cm
Faqe: 127

NEOMIGJENIANE
Drejtues projekti: Artan Shabani
Koncepti kuratorial: Krenar Zejno
Viti i botimit: 2015
Formati: 26.5 x 25.5 cm
Faqe: 93

MAKS VELO
Drejtues projekti: Artan Shabani
Teksti kuratorial: Suzana Varvarica Kuka
Viti i botimit: 2015
Formati: 25 x 24 cm
Faqe: 131
LEKE TASI SATIRE NE “SHESHIN SKENDERBEJ”
Drejtues projekti: Artan Shabani
Teksti kuratorial: Suzana Varvarica Kuka
Viti i botimit: 2015
Formati: 23.5 x 21.5 cm
Faqe: 80

SALI SHIJAKU
Drejtues projekti: Artan Shabani
Teksti kuratorial: Ksenofon Dilo
Teksti konceptual: Suzana Varvarica Kuka
Viti i botimit: 2015
Formati: 22 x 23 cm
Faqe: 80

Art dhe veprimtari n GKA Nntor 2013 - Mars 2015
Tekstet e ktij katalogu u pergatiten nga: Artan Shabani, Suzana Varvarica Kuka, Ylli Drishti
Viti i botimit: 2015
Formati: 25 x 30 cm
Faqe: 206

100 VJET VIZATIMI SHQIPTAR
Kurator: Suzana Varvarica Kuka, Artan Shabani
Koordinator i Ekspozites: Gent Gjikola
Teksti: Suzana Varvarica Kuka, Artan Shabani
Viti i botimit: 2014
Formati: 22 x 24 cm
Faqe: 200

Peter Pocs Pllakate dhe ide
Drejtues projekti: Artan Shabani
Editor: Gent Gjikola, Peter Pocs
Viti i botimit: 2014
Formati: 23.5 x 16.5 cm
Faqe: 80

KENDVESHTRIME
EKSPOZITE ARTI ME RASTIN E 70 VJETORIT TE LIRIMIT TE SHQIPERISE
Kurator: Artan Shabani & Fani Zguro
Viti i botimit: 2014
Formati: 21.5 x 15 cm
Faqe: 14

ONUFRI XX“ELOZHE DYSHIMIT”
Drejtues Projekti: Artan Shabani
Kurator: Claudio Cravero
Asistent Kurator: Olson Lamaj
Koordinator: Genti Gjikola
Viti i botimit: 2014
Formati: 24.5 x 24 cm
Faqe: 80

UNE JAM ARTI- stONUFRI 2010EDICIONI XVII
Kuratore: Suzana Varvarica Kuka
Viti i botimit: 2010
Formati: 17 x 21 cm
Faqe: 78

MARUBI 2005 frame
Drejtor i GKA: Abaz Hado
Kurator: Stefano Romano
As/kurator: Syabhit Shkreli
Viti i botimit: 2005
Formati: 26 x 20.5 cm
Faqe: 60

MIMI ONUFRI -VENDE TE SPIKATURA
Kurator: Erzen Shkollolli
Konsulent: Edi Muka
Viti i botimit: 2004
Formati: 27 x 40 cm
Faqe: 60

IBRAHIM KODRA
Ideja dhe realizimi: Abaz Hado
Ndihmuan per realizimin e katalogut studiuesit: Suzan Kuka,Ylli Drishti
Viti i botimit: 2003
Formati: 22 x 24 cm
Faqe: 46

REVISTA PAMOR ART NR . 7 - 8
Botim i Galerise Kombetare te Arteve, Tirane
Drejtor i GKA: Abaz Hado
Kryeredaktor: Prof . Dr. Artan Fuga
Redaktor: Suzana Varvarica Kuka, Ylli Drishti, Edi Muka
Viti i botimit: 2003
Formati: 22 x 24 cm
Faqe: 86

ONUFRI 2003 -Me kap po munde
Drejtor i GKA: Abaz Hado
Kurator: Genc Mulliqi
Viti i botimit: 2003
Formati: 42.5 x 30 cm
Faqe: 10

ONUFRI 02
Botim i GKA
Viti i botimit: 2002
Formati: 42.5 x 30 cm
Faqe: 10

REVISTA Pamor art, Nr. 6
Botim i GKA
Drejtor i GKA: Gezim Qendro
Kryeredaktore: Eleni Laperi
Redaktore: Ylli Drishti , Suzana Varvarica Kuka, Edi Muka
Viti i botimit: 2001
Formati: 20.5 x 30 cm
Faqe: 58

Katalog “POST EVA - 2000”
Drejtor i GKA: Gezim Qendro
Viti i botimit: 2000
Formati: 17 x 23 cm
Faqe: 137

Revista -PAMOR ART.“Speciale ONUFRI 99”
Drejtor GKA: Gezim Qendro
Kryeredaktore: Eleni Laperi
Redaktore: Ylli Drishti, Suzana Varvarica Kuka, Edi Muka
Viti i botimit: 2000
Formati: 20.5 x 29 cm
Faqe: 50

Revista "PAMOR ART - NR. 4"

Drejtori i GKA: Gezim Qendro
Kryeredaktore: Eleni Laperi
Redaktore: Ylli Drishti, Suzana Varvarica Kuka, Edi Muka, Gazmend Muka
Viti i botimit: 1999
Formati: 20.5 x 29 cm
Faqe: 51

Revista "PAMOR ART - Nr. 3"
Drejtor i GKA: Gezim Qendro
Kryeredaktore: Eleni Laperi
Redaktore: Ylli Drishti, Suzana Varvarica Kuka, Gazmend Muka
Viti i botimit: 1999
Formati: 20.5 x 29 cm
Faqe: 51

Katalog “MARUBI 99”
Drejtor i GKA: Gezim Qendro
Viti i botimit: 1999
Formati: 22 x 24 cm
Faqe: 40

Revista “PAMOR ART - Nr. 2”
Drejtor i GKA: Gezim Qendro
Kryeredaktore: Eleni Laperi
Redaktore: Ylli Drishti, Suzana Varvarica Kuka, Gazmend Muka
Viti i botimit: 1998
Formati: 20.5 x 29 cm
Faqe: 51

Revista "PAMOR ART - Nr. 1"
Speciale ONUFRI 97
Drejtor: Gezim Qendro
Kryeredaktor: Eleni Laperi
Redaktor: Ylli Drishti, Suzana Varvarica Kuka
Redaktor i ftuar: Gazmend Muka
Administrator: Gezim Panariti
Viti i botimit: 1998
Formati: 20.5 x 29 cm
Faqe: 51

VLERA TE NJE HISTORIE TE PERBASHKET
Kurator te ekspozits: Rubens Shima, Suzana V. Kuka, Ylli Drishti
Realizimi i katalogut: Rubens Shima, Suzana V.Kuka, Ylli Drishti, Gent Gjikola
Viti i botimit: 2006
Formati: 25 x 20 cm
Faqe: 50

BIBLIOGRAFIA E ARTEVE PAMORE SHQIPTARE(1912 2000)
PJESA E PARE 1912 - 1989
Konsulent shkencor: Gezim Qendro
Koordinatore: Malvina Tasho Cici
Viti i botimit: 2002
Formati: 13.5 x 20 cm
Faqe: 348

NOSTALGJI -Ekspozite me vepra te koleksionit te prhershm te Galerise Kombetare te Arteve, Tirane
Jete shkrimet e artisteve: Suzana Vravarica, Ylli Drishti
Realizimi i ekspozits:
Restauratore: Majlinda Agolli, Ali Ago
Sektori i dokumentacionit i Galerise Kombetare te Arteve, Tirane
Viti i botimit: 2001
Formati: 17 x 23 cm
Faqe: 97

RUDI GOGA -Monotipet
Koncepti grafik: Heldi Pema
Viti i botimit: 2004
Formati: 17 x 23 cm
Faqe: 10

90 VJET SHTET, KULTURE, ART...
Ekspozita e artit pamor te krijuesve nga Shqiperia dhe Kosova

Projekti i realizuar nga: Galeria e Arteve e Kosoves dhe Galeria Kombetare e Arteve Tiran
Komisioni Seleksionues: Abaz Hado, Luan Mulliqi, Gjelosh Gjokaj, Suzana Varvarica Kuka, Ylli Drishti, Edi Muka, Zeni Ballazhi
Viti i botimit: 2002
Formati: 19.6 x 23 cm
Faqe: 51

ZEF KOLOMBI
Idea dhe realizimi: Suzana Varvarica Kuka
Tekstet: Ylli Drishti, Suzana Vravarica Kuka, Zef Paci
Viti i botimit: 2007
Formati: 22 x 22.7 cm
Faqe: 67

BIBLIOGRAFIA E ARTEVE PAMORE SHQIPTARE
(1912 - 2000) PJESA E DYTE
(1990 - 2000)
Konsulent shkencor: Gezim Qendro
Koordinatore: Malvina Tasho Cici
Viti i botimit: 2002
Formati: 13.5 x 20 cm
Faqe: 348

AGIM SULAJ -Libri i Historis
Designer: Heldi Pema
Formati: 16.6 x 20 cm
Faqe: 73