Ku ndodhemi

Orari

E hënë - E dielë
09:00 - 19:00
Pranimi i fundit 18:40
Biletat

Të rritur 200L

Të moshuar dhe studentë
100L

Pesonat me aftësi të kufizuara 100L

Te tjera

Mbi Galerinë